Arbitri

Dr. Daniel-Mihail ȘANDRU (București) - profesor universitar la Universitatea din București și la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București. Coordonator al Centrului de Studii de Drept European al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române. Judecător ad hoc la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României. Preşedinte al Societăţii de Ştiinţe Juridice şi al Asociaţiei Române de Drept şi Afaceri Europene din București. Autor de cărți, articole și alte lucrări de specialitate în domenii precum arbitrajul comercial, achiziții publice și protecția datelor cu caracter personal.
Dr. Lucian-Bernd SĂULEANU (Craiova) - profesor universitar la Universitatea din Craiova. Avocat, coordonator al „Săuleanu și Asociații”; decan al Baroului Dolj. Arbitru pe lista Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Romaniei și pe lista Tribunalului Arbitral de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Oltenia „Craiova”. Președinte al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Dolj. Autor de cărți, articole și alte lucrări de specialitate în domenii precum dreptul comerțului internațional și arbitraj comercial.
Dr. Angela MÎȚĂ-BACIU (Iași) - conferențiar universitar la Universitatea ”Petre Andrei” din Iași. Avocat, titular al Cabinetului individual de avocat „Angela MÎȚĂ-BACIU” din Iași. Arbitru pe lista Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României. Lector la Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor - Filiala Iași. Președinte și membru al juriului la Annual Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot, Hong Kong. Autor de cursuri universitare și alte lucrări de specialitate în domeniul dreptului comerțului internațional și al arbitrajului comercial.
Dr. Ciprian Adrian PĂUN (Cluj Napoca) - conferențiar universitar la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca; profesor asociat la Ecole de Management de Normandie (Caen-Le Havre). Avocat coordonator, Casa de Avocatură „Păun Ciprian și Asociații”. Autor de cărți, articole și alte lucrări de specialitate în domeniul dreptului comercial și al dreptului fiscal.

Dr. Ioan LAZĂR (Alba Iulia) - conferențiar universitar la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Avocat, titular al Cabinetului individual de avocat „Ioan Lazăr” din Alba Iulia. Mediator. Autor de cărți, articole și alte lucrări de specialitate în domeniul dreptului concurenței și al dreptului financiar.
Dr. Alina Mioara COBUZ-BĂGNARU (București) - lector universitar la Academia de Studii Economice, București. Avocat coordonator, Cobuz & Asociații; membru al International Bar Association (IBA - Section of Business Law). Arbitru la Bursa de Valori București și la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. Autor de lucrări de specialitate în domeniul dreptului comerțului internațional și al arbitrajului comercial.
Dr. Sergiu GOLUB (Cluj Napoca) - lector universitar, prodecan al Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca. Arbitru pe lista Curții de Arbitraj Comercial a Camerei de Comerț și Industrie Cluj. Colaborator permanent al Revistei Române de Drept al Afacerilor. Autor de cursuri, articole și alte lucrări de specialitate în domeniul dreptului comercial.
Dr. Dragoș CĂLIN (Brașov) - director al Direcției Juridice, S.I.F. Transilvania, Brașov; arbitru pe lista Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Braşov. Coordonator al secţiunii „Societăţi - Piaţă de Capital” din cadrul Revistei Române de Drept al Afacerilor. Autor de lucrări de specialitate în domeniul pieței de capital.
Dr. Raul-Felix HODOȘ (Tîrgu Mureș) - lector universitar la U.M.F.S.T. din Tîrgu Mureș, director executiv al Centrului de Cercetări Aplicative în Drept și Afaceri (CECADA). Avocat și practician în insolvență, coordonator al „Hodoș și Asociații” și al „Hodoș Business Recovery”. Conciliator SAL-Fin (A.S.F.), mediator și arbitru pe lista Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Mureș. Autor de lucrări de specialitate în domeniul dreptului comercial și al dreptului noilor tehnologii.
KIS Attila (Tîrgu Mureș) - practician în insolvență, asociat în cadrul Hodoș Business Recovery. Autor al volumului „România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (2005-2008)” și al altor lucrări de specialitate în domeniul dreptului comercial.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in